Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників новими фото у спокусливому образі.

На знімку, який з'явився в записі співачки, вона позує на пляжі в чорному купальнику. Злата лежить на шезлонгу під величезною парасолею, видно, що вона насолоджується пляжним відпочинком. Раніше Огневич викладала фотографії з Таїланду, тепер же з'явилися знімки з острова Балі. У підписі до фотографії артистка розповіла шанувальникам про свій казковий відпочинок.

"На о. Балі цілий рік ЛІТО і справжній Рай в стилі «кокоси-баунті». Хоча зараз тут сезон дощів, все одно можна зловити сонце, а головне настільки тепло, що навіть я сплю без ковдри. Повірте, я нереальна мерзлячка, навіть у спеку не користуюся кондиціонером! А поки я накопичую враження і зроблю окремий пост про це, коли буду чекати на свій літак і говорити: «До побачення, Балі»!", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно коментувати нову фотографію артистки і засипати її компліментами. Багато відзначили відмінну фізичну форму Злати, а деякі в захваті від пейзажу навколо.

"Про що думаєте?", "Спека яка, хочу до тебе, Злата", "Привіт, Златик! Шикарно виглядаєш!", "На Балі дощі, а тобі світить сонечко", "Фото чарівне", "Розумниця, красуня насолоджуйтеся теплом! Я теж мерзлячка, як же хочеться тепла", "Сексуальна", "Місце чарівне", "Красуня", "Насолоджуйся теплом і сонцем. Лови кожен промінчик сонечка і кожен момент радості. Зігрійся тілом і душею, щоб потім дарувати це тепло в своїх піснях", "Прикольний купальник", "Яка красуня. Гарного тобі відпочинку", "Хотілося б теж там побувати, думаю все попереду", "Це просто неймовірно", - пишуть в коментарях до фото Злати Огневич.

Нагадаємо, Злата Огневич затьмарила пляж чорним бікіні.

аніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Огневич переполохала все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.