Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в тьмяному робочому образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона постала на огляд публіки у дивному вбранні і локації. Кім Кардашьян відображена, присівши попою на краєчок столу і тримаючи в руці малесеньку пляшечку у вигляді манекена. На ній штани і відвертий топ сіро-болотного кольору, який ледь прикриває величезний бюст світської левиці. Волосся Кім Кардашьян розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на обличчі щільний шар макіяжу.

У підписі до фотографії Кім Кардашьян рекламує власний бренд, а геолокації вона не залишила. Шанувальники не залишилися байдужі до публікації зірки і почали активно її обговорювати. Деяким фотографія сподобалася, і вони засипають Кардашьян компліментами, але є й ті, хто не в захваті від таких фото. Інші ж заявили, що зірка перестаралася з фотошопом, і це дуже помітно.

"Поганий фотошоп на цьому фото. Ця пляшка не сіра, це скоріше натуральний загар в реальному житті", "Ми тебе впізнали", "Чому ви використовували фотошоп, замість того, щоб тримати цю пляшечку?", "Підроблені груди", "Ух ти, чоловік з перукою", "Підроблені губи", "Цей фотошоп звірячий, подруго!", "Просто моя красуня, кумир", "Вона також зробила свою ліву ногу більш стрункою. Ви можете бачити це по тому, як столи природних ліній зігнуті в напрямі її тіла", "Ти виглядаєш як Джессіка Альба", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.