Відомо українська співачка Світлана Лобода почала активно будувати кар'єру в Росії. У неї є донька Єва, а нещодавно артистка стала мамою ще однієї дівчинки. Батьківство приписують олісту німецької рок-групи Rammstein Тіллю Ліндеманну. Однак користувачі мережі запідозрили його в романі з іншою.

У соцмережі з'явилися фото рокера, на яких він проводить час в компанії інших дівчат, одна з яких обіймає Тілля.

Зображення опубліковано на сторінці дівчини в Instagram. Ймовірна пасія Ліндеманна - молода росіянка, яка вчиться в Нью-Йорку, США.

"Чудовий вечерю з солістом групи Rammstein Тіллем Ліндеманном", - підписала спільне фото білява пасія Ліндеманна й додала сердечко до підпису.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відомо, що ймовірна конкурентка Лободи працює фітнес-тренером. Вона допомагає спортсменам готуватися до різних турнірів і змагань. Також дівчина веде свій блог в Instagram, де публікує відверті фото.

З Ліндеманном вона провела час в одному з фешенебельних ресторанів ZAVO Mediterranean Restaurant на Манхеттені, що у США.

Відома співачка народила дитину ще в кінці травня 2018 року, але шанувальники досі не знають, хто ж все-таки батько її доньки Тіль. Більшість впевнені, що тато — Тілль Ліндеманн, соліст групи Rammstein, але Лобода досі не підтвердила чутки.

Нагадаємо, Лобода виклала в мережу фото, на якому позує на сцені, під час танцю. Для виступу Світлана Лобода одягла відверте чорне боді з глибоким декольте. Поверх нього вона одягла чорно-золотистий піджак. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий сценічний макіяж. Поряд із зіркою її шоу-балет, який танцює в схожих вбраннях.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода показала дивне фото з репетиції.