Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує на сцені, під час танцю. Для виступу Світлана Лобода одягла відверте чорне боді з глибоким декольте. Поверх нього вона одягла чорно-золотистий піджак. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий сценічний макіяж. Поряд із зіркою її шоу-балет, який танцює в схожих вбраннях.

У підписі до фотографії Лобода зазначила, що фото було зроблено під час її концерту в Москві, який, до речі, шанувальникам не сподобався. Виступ в "Крокус сіті холі" фанати назвали провальним, скаржилися на звук і затримку концерту. Тим не менш цю фотографію зірки почали активно коментувати в мережі.

"Красуня!", "Лобода, ти найкраща", "Не розумію, навіщо взагалі одяг?", "Вульгарщина", "Скоро буде вже голою виходити. Накачуйте уколами і тримайте вдома для свого чоловіка, а не для всіх", "Ви схожі на валютну повію", "Ну оголюються для збоченців", "Палка", "Набридли вже сісі, ноги, коротше м'ясо. Тюнінговане м'ясо", "Вона, цікаво, людиною себе хоч відчуває?", "Світлана, навіщо вам настільки оголятися? Ви і так цікаві. Це зайве", "Я не розумію, співачка співає чи своє тіло показує?", "Нехай ти вся перероблена, але чарівна", "Шикарна жінка", - пишуть в коментарях до фото Лободи.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.