Російський співак Андрій Губін розповів про важке захворювання, за якого не любить публічності. Про це він повідомив в ефірі телепередачі «Сьогодні ввечері» на Першому каналі, що вийшла 19 січня.

Підписали смертний вирок: Губін перервав 15-річне мовчання

Він повідомив, що намагається уникати публіки, оскільки зараз перебуває в поганій фізичній формі, а в його життя зараз «болячки переважають». «З ранку до ночі я хворію, і тому, звичайно ж, я не особливо себе показую», — пояснив він.

Губін зізнається, що на нього лікарі вже давно махнули рукою. «За всіма прогнозами я повинен був загнутися вже давно, але Андрюша так просто не здається», — повідав Андрій.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Вакарчук зробив гучну заяву, яка розлютила українців: включимо тебе в конкурсний відбір на копірайтера

Артист додав, що зараз у нього немає роботи і живе на зароблене в минулому. Він вважає, що його накопичень повинно вистачити на 10 років. Крім цього, він розповів, що сподівається повернутися в студію та записувати музику, а в останній раз він виходив на сцену в 2005 році, на концерті в Кремлівському палаці. У Губіна хвороба неврологічного характеру, з-за якої у нього виникають сильні спазми м'язів обличчя та очей.

Андрій Губін був зіркою 1990-х, одними з найбільш популярних були його пісні «Хлопчик-бродяга», «Мила моя», «Зима-холоду». З екранів він зник у середині 2000-х років.

Нагадаємо, відома співачка розкрила президентські амбіції Вакарчука.

Як повідомляв "Знай.uа" Баста, чутки, два батька: від кого народила Лобода? Співачка пояснила коротко і доступно.

Також "Знай.uа " писав, що Анастасія Приходько: від перспективної співачки політика "Батьківщини"

Вона стала відомою завдяки «Фабриці зірок» у Росії і представляла навіть свою країну на «Євробачення». Вона отримала безліч нагород, але через 12 років вирішила відмовитися від російських нагород, коли почався конфлікт між країнами. Зараз вона називає своїх колег, які гастролюють в Росії зрадниками.