Вона стала відомою завдяки «Фабриці зірок» в Росії і представляла навіть свою країну на «Євробаченні». Вона отримала безліч нагород, але через 12 років вирішила відмовитися від російських нагород, коли почався конфлікт між країнами. Зараз вона називає своїх колег, які гастролюють в Росії зрадниками.

Ставлення до співачки двояке: когось вона дуже сильно дратує, іншим її сміливість і безкомпромісність навпаки дуже подобається. Невдячна, талановита, неадекватна і патріотична - такі контрастні відгуки зірка отримує дуже часто.

Біографія

Артистка народилася в Києві в 1987 році, тут же вона прожила свої ранні роки. У дитинстві Настя була пацанятком, не один раз билася з хлопчиками і навіть ходила на тайський бокс. Ця поведінка змусила дворових хлопців називати її Сергієм.

Свої перші гроші Настя почала заробляти дуже рано. Ще в підлітковому віці підробляла то барменом, то офіціанткою, то прибиральницею. В її родині співає не тільки вона, але ще і Назар, її брат, який перший зробив крок в музичний напрям. У 8-річному віці дівчинку привела в училище імені Глієра її мама. Після прослуховування Настя навчалася в класі народного вокалу.

Коли юна Настя випустилася зі школи, то пішла вчитися далі в Київський університет культури і мистецтв. Її брат теж закінчив цей же заклад, але був режисером естради. До речі, він в 1996 році співав дуетом з Хосе Каррерасом, якого прийнято вважати світовою легендою. Її брат хоч і отримав зовсім іншу освіту, але все ще пише пісні і не залишив музичну кар'єру.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Анастасія Приходько з братом

Сім'я

Національність співачки трохи змішана, її мама українка, а батько народився в Ростові-на-Дону. При цьому Настя каже, що від прадіда їй дісталися японський коріння. Настин дід під час Великої Вітчизняної війни дійшов до Рейхстагу.

Настині батьки рано розійшлися, їй тоді ще не було і 2-х років. Батько, Костянтин Рибалов, був декоратором в театрі, але коли закінчив службу в армії пішов від дружини, Оксани Приходько. Тоді Настина мама залишилася з двома дітьми на своїх плечах.

Батько повернувся в Ростовську область, тепер він шахтар. З донькою став спілкуватися тільки коли їй вже було 14. Настина мама журналістка за фахом, але працювала викладачем і театральним критиком. Зараз вона працює в українському міністерстві культури. В одному з інтерв'ю Настин батько сказав, що це була його пропозиція, дати дітям прізвище тестя.

З приводу батька Настя каже, що не може називати його татом, адже він залишив сім'ю, коли діти були ще дуже маленькі. І при цьому ні сам батько, ні його родина не зробили нічого доброго для неї, мами і брата. В одному з інтерв'ю Настя говорила, що її батько алкоголік, він навіть пропив новорічні іграшки, а його мати вкрала новорічний пайок. Так що Настя не вважає їх сім'єю.

Анастасія Приходько в дитинстві

Кар'єра

Свій перший творчий крок Настя зробила ще будучи підлітком. В юності вона часто брала участь в різних музичних конкурсах. Під час міжнародного вокального конкурсу, який проходив в Болгарії, юна співачка отримала третє місце.

Але відомою Приходько стала після участі в російській «Фабриці зірок». У 7-му конкурсі вона перемогла, показала свій сильний голос, виконавши пісню «Віра», Костянтина Меладзе. До речі з ним Анастасія підписала контракт після участі в шоу, що відразу дало їй можливість стати естрадною зіркою.

Приходько пісня «Віра»

Завдяки спільній композиції в Валерієм Меладзе ( «Безответно»), а також участі в проектах по телебаченню «Цар гори», «Великі перегони» і «Дві зірки», Настя стала медіаперсоною. За допомогою кліпів Бадоєва і спільного концерту з МаркомТішманом (теж брав участь в фабриці) в Ялті дівчина змогла закріпитися на Олімпі російської естради.

Під час конкурсного відбору від України для «Євробачення» Настю в 2009 році дискваліфікували через помилки. Її пісня була на 40 секунд довше потрібного, та ще й звучала на ювілейному концерті Меладзе. Але Насті все ж вдалося в той рік поїхати на цей міжнародний пісенний конкурс, але від Росії. За неї проголосували 6 з 11 членів журі. Від шанувальників Настя отримала 25% голосів і перемогла в народному голосуванні. Але Приходько виконувала пісню російською та українською мовами.

Анастасія Приходько і Валерій Меладзе

Її композиція «Мамо» отримала тільки 11 місце, але вразила своїм шоу, на екрані було видно старіюче обличчя співачки. Після конкурсу Настя з Валерієм Меладзе співає пісню «Верни мою любовь». Потім вона отримує «Золоту тарілку» від Муз ТВ і ще приз від «Золотої шарманки».

Костянтин Меладзе, в рамках контракту з Приходько, написав для виконавиці хіти «Ясновидиця», «Любила», «Спалахне світло», на які з'явилися яскраві кліпи. У 2012 році Анастасія Приходько подарувала шанувальникам дебютний альбом «Зачекалася», до якого увійшли названі пісні і нова композиція «Три зими».

Анастасія Приходько в шоу «Євробачення»

Коли закінчився контракт Насті з Меладзе, Костянтин взявся за Поліну Гагаріну, а дівчина співпрацювала з грузинським співаком David. Вони записали пісню «Між нами небо» і випустили відеокліп.

Коли в 2014 році почався конфлікт між Росією і Україною, Анастасія відмежувалася від Росії і робила гучні заяви. Українці підтримали співачку, але шанувальники з Росії назвали її невдячною і відвернулися. Настя продовжує активно допомагати воїнам АТО. У 2014 році присвятила їм пісню «Герої не вмирають» українською мовою і збирає кошти для армії. Вона закликає знести радянські пам'ятники в Луганську і Донецьку, в своєму Інстраграмі розміщує різке звернення до російського метру естради. Після свого весняного туру по 9 містах Америки в 2015 віддає зібрані кошти українській армії. А восени 2015 рік стає членом Радикальної партії.

Анастасія Приходько в зоні АТО

У 2016 році Анастасія знову бере участь у відборі на «Євробачення», але поступається Джамалі. І в тому ж році співачка випускає свій другий диск, який називається «Я вільна». А в 2017 отримує звання «Народна артистка України». У 2017 році Приходько випускає пісню «Goodbye» і кліп на неї. В її піснях з'являється все більше патріотичних мотивів. У віці 30 років співачка створює ще й кліп до своєї пісні «Крила» в якій у неї наголо поголена голова.

Анастасія Приходько - КРИЛА

Цікаві факти і чутки

За словами Анастасії, вона вважає, що щастя пахне мамою. Навіть під час її участі на «Фабриці», вона просила дати якусь мамину річ, навіть спала з її кофтою і ніколи не розлучалася з нею.

Приходько блондинка

У лютому Анастасія була залучена в скандал. Вона записала офіційне відеозвернення до всіх українців, заявляючи, що її прізвище, ім'я та обличчя незаконно використовували в «передвиборчому ролику Порошенко» За словами Приходько, вона була обманута. Організатори сказали, що цей ролик був в рамках соцпроекту, щоб популяризувати розвиток країни. Але в підсумку це було більше схоже на політичний ролик. Міністр культури Євген Нищук сказав, що знав тільки те, що ролик мав бути позитивним і патріотичним, а деталей він не знав. Режисера Ахтема Сеітаблаєва нібито теж не повідомили про кінцевий характер ролика.

Сама співачка пізніше роз'яснила проблему і розповіла, які далі будуть кроки. Анастасія каже, що вийшла така ситуація, що всі причетні до цього сандалу офіційні особи не хочуть нести відповідальність. А Нищук ну ніяк не міг не знати про скандальність цього сюжету.

Той самий ролик Йдемо вперед за участю Приходько

Пропозиція про участь в соціальному проекті Нищук зробив ще після свят в січні. Тоді Анастасія погодилася, так як каже, що для неї важливо все для України: піднімати бойовий дух, розвивати культуру. Але ролик вийшов не зовсім «патріотичним». За словами Приходько, їй не сказали хто саме буде зніматися в ролику, але уточнили, що там будуть лікарі, викладачі та учасники АТО. У ролику потрібно було показати силу України. Настя не могла відмовитись, адже телефонували з Мінкультури, та ще й в цей час. Звичайно ж Анастасія погодилася, але вважає, що за такі речі потрібно соромитися і це було нелюдське ставлення.

Більш того, дівчина каже, що такі коментарі в пресі від Євгена Нищука теж не відповідали дійсності. Нібито Євген не знав нічого. Виходить що в розмові по телефону він сказав Насті одне, а пресі зовсім інше.Тому дівчина і хоче розібратися, як так вийшло, що Міністр культури не знає, який ролик він в результаті створить. Настя заявляє, що у її команди є матеріали, які вони поки не будуть розголошувати, але правда на її боці.

Готовий ролик Приходько побачила 24 січня і відразу її команда зажадала прибрати кадри зі співачкою, але цього не зробили. Навіть було листування з Нищуком, і він точно знав, що Приходько проти виходу ролика. Не хотіли відразу затівати скандал, але все ж спочатку погоджувалися на соціальний ролик. Відеозвернення було опубліковано 18 лютого, тому що раніше намагалися вирішити це «по-нормальному», але ніхто не реагував.

Більш того, як пізніше з'ясувалося, організатори і відповідальні за зйомку навіть не мали документів дозволів від Приходько. Цей ролик публікувався без підпису артистки. А значить у них не було права на трансляцію. За словами PR - менеджера співачки, це була тільки особиста домовленість. Але після того, як все сталося зовсім інакше, ніж обговорювали, співачка відмовилася брати участь.

Мінкульт відповів, що після того як подзвонив Нищук Приходько, інші переговори за змістом ролика велися продюсерами, самого ролика і Дениса Путинцева, продюсер співачки. Йому нібито і сказали про що будуть зйомки і він сприяв самим зйомкам. Але Приходько каже, що це все теж неправда. Тому що без її дозволу Путинцев навіть не почав би говорити з ними, якби вона точно не знала, що це саме соціальний проект.

Найбільше співачку зачепило і образило те, що не було навіть вибачення в пресі, всі вважають, що він має рацію і перекладають відповідальність, але дівчина впевнена в своїй правді і не боїться далі йти з нею. Просто прикро, що чоловіки не вибачилися перед нею, хоча б як перед жінкою.

Анастасія Приходько вимагає у команди Порошенко півмільйона гривень компенсації

Зараз Настя і її команда готуються до суду, де вони представлять розмови і аудіоматеріали з приводу ролика, цим займається її адвокат, він розсилає судові позови. За словами Приходько тут мало місце порушення прав громадянина України, законам потрібно слідувати, тому вони і йдуть до суду.

"Що стосується адміністрації президента, то від них мені також не надходило вибачень. Дуже прикро, що ось таке недбале ставлення і навіть пофігістське - всім просто все одно.Мені, як людині, це абсолютно не подобається, не подобається, що порушуються закони. люди повинні відповідати! Ми хотіли вирішити ситуацію по-людськи, щоб перед нами вибачилися - і ми припинили б це все. Але ні! Всім абсолютно все одно. Ну, раз так, тоді я буду відстоювати свої права в суді. »

Також дівчина зазначає, що вона не бере участі в якійсь партії, не збирається на вибори і взагалі не політик, вона артистка і не хоче, щоб її пов'язували з якимись політичними іграми.

Приходько в патріотичному образі

Особисте життя

Особисте життя артистки почалося не найприємнішими моментами. Спочатку у неї був бурхливий роман з Нурі Кухілаві, абхазький підприємець. Незабаром у них з'явилася дочка, яку назвали Наною. Не один раз були скандали на публіці, у Насті були неприємні стосунки з матір'ю хлопця, та й сам він не хотів ділити Анастасію з її роботою. Через відверті фотосесії часто скандалили вдома.

Настя постійно звинувачувала коханого в зрадах і в 2013 році вони розлучилися. Дочка залишилася з мамою, але в той же рік Настя виходить заміж за свого друга дитинства і однокласника Олександра, який підтримував дівчину. У 2015 році у пари народився син.

Анастасія Приходько з дочкою

За словами Приходько їй боляче згадувати, що її колишній не любив її, хоча вона віддавала йому всю себе, допомагала з бізнесом і була хорошим другом, вона намагалася стати йому і дружиною, і матір'ю. Часто запрошувала його друзів і накривала стіл, дарувала подарунки, але в підсумку Нурік просто став сприймати все це як належне і зрадив її. При цьому бізнесмен навіть не приховував від неї коханок, садив їх за стіл з нею і навіть з'ясовував стосунки у присутності дівчини.

Анастасія намагалася не показувати свій біль, натягала посмішку, принижувалася перед його жінками у спробах змусити їх відчепитися від її чоловіка. Але при цьому жодного разу не збиралася завести собі коханця, щоб помститися. Хоча в шоу-бізнесі зазвичай все фліртують і зраджують.

Зі своїм першим чоловіком Настя познайомилася після «Євробачення», тоді як раз сильно переживала через цькування в Росії. За її словами, вона вважала, що її ніхто не любить, не поважає і тому повністю довірилася майбутньому чоловікові. Раз її не приймають, вона вирішила просто завести сім'ю, а в результаті отримала лише зради. Зараз, коли Нурік просить побачити дитину, Анастасія йому відмовляє. Тільки якщо дочка подорослішає і захоче познайомитися з батьком, тоді Анастасія згодна. Дочка не пам'ятає батька, адже тоді їй було всього 2,5 роки.

Приходько з Нуріком

З другим чоловіком Настя знайома ще зі школи, але не було шкільного роману, Саша був старше. Хоча Анастасія і любила його, ніхто не знав про це. Настя каже, що він був найкрасивішим в школі, а сама ще не була зірвиголовою. Виглядала як порядна дама в красивих черевичках і шапочках. З різницею в три класи вона не справила ніякого враження, а після того, як дізналася, що йому подобаються блондинки, взагалі втратила всі мрії. А ось в її 18 років у них був роман, але прозустрічалася пара недовго і незабаром розлучилися. Як з усіма друзями, Настя іноді дізнавалася, як справи у Саші. А через 10 років отримала його номер телефону і просто захотіла подзвонити. Вони вирішили зустрітися і прогулялися по набережній. Через пару днів ще раз зустрілися, а через місяць розписалися.

Приходько зі світлим волоссям

До речі про блондинок, Настя все ж вирішила пофарбуватися і підстригти волосся перед своїм 18-річчям. Але Саша тоді толком навіть не сприймав її серйозно. Після цього вони не бачилися 9 років, в основному тому що він боявся закоханої дівчини, яка пише йому по ночах. Через це він навіть три рази міняв номер, але друзі все одно давали Насті новий. Настя завжди знала з ким він зустрічається, тому що друзі багато пліткували, і це знову була блондинка. Настя зрозуміла, що зі школи практично нічого не змінилося. Настя знову перефарбовується, під час побачення Саша сказав їй: «Я, напевно, сам собі придумав, що мені подобаються блондинки, йди, перефарбовувати назад, я більше за брюнеток!»

Але очевидно і в цих відносинах все не так гладко, як здається, тому що в цьому році в Інстаграм Настя опублікувала запис з нецензурною лексикою, що більше вони не зустрічаються і взагалі тепер вона хоче бути постійно одна, тому що дівчині просто набридло страждати. «Жінка відчуває себе щасливою тільки тоді, коли вона одна! Я зрозуміла, що відбувалося і чому реальність і я були окремими! Тепер я хочу бути forever alone (назавжди на самоті). Тоді все буде добре з душею, думками, і ніяких є**чих страждань! За***ло мене! Я тепер щаслива і вільна! Треба відзначити цю справу »- розговорилася Приходько.

Через цю публікацію безліч шанувальників вирішили, що це натяк на чергове розлучення. Але поки коментарів ні від артистки, ні від її чоловіка немає.

Хочу бути forever alone

Фотографії

Стиль Приходько

Приходько з мамою

Анастасія Приходько з дочкою

Анастасія в вишиванці без макіяжу

Приходько відпочиває в Албанії

Відео

Приходько зі скандалом пішла з ефіру ТВ

Анастасія Приходько Мамо - 2009 FINAL EUROVISION

Новини

Раніше Знай.ua повідомляв, що Відомо українська співачка і волонтер Анастасія Приходько нещодавно здивувала всю країну шокуючими політичними планами.

Також Знай.ua розповідь ивал, що фанати поховали Анастасію Приходько і поставили хрест на її майбутньому, як співачки.

Нагадуємо, популярна українська співачка і волонтер Анастасія Приходько розповіла про роки, прожи тих в Росії і зізналася, яким насправді для неї був цей період.

Крім цього Знай.ua писав, що Приходько ошелешила "виборчим бюлетенм".

А раніше Анастасія Приходько сказала, хто стане прем'єром.

Посилання