Популярна українська співачка Анастасія Приходько розповіла в інтерв'ю, в чому відмінність українського шоу-бізнесу від російського, чому підтримує Юлію Тимошенко і чому її не влаштовують Володимир Зеленський і Святослав Вакарчук в ролі кандидатів в президенти, пише Вести.

У жовтні 2018 року українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько заявила про те, що йде зі сцени. Співачка пояснила це тим, що вона втомилася постійно чути, що вона – "не формат", що їй, як музиканту важко, коли вона майже не має підтримки, і її змушують стати схожою на всіх. Приходько принципово не захотіла підлаштовуватися.

Після відходу зі сцени Анастасія Приходько вирішила почати політичну кар'єру під крилом Юлії Тимошенко. Також з лютого цього року співачка судиться з Адміністрацією президента через відеоролик і стверджує, що її обдурили – нібито попросили знятися в соціальному ролику, а насправді вона була в рекламі президента.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За час своєї сценічної кар'єри Анастасія Приходько встигла попрацювати і в українському, і в російському шоу-бізнесі. Співачка стверджує, що в Росії є певна клановість і певні клуби.

Також в інтерв'ю співачка розповіла про своє ставлення до Святослава Вакарчука та Володимира Зеленського.

"Як би я шанобливо до Святослава Вакарчука не ставилася, але один раз він вже передумав...Ні за Вакарчука, ні за Зеленського я б не голосувала".

"Зеленський - фантастичний гуморист. Але в ролі політика, я просто уявляю: Зеленського президентом, а Кошового - прем'єр-міністром? Не знаю..".

Раніше повідомлялося, що нещодавно співачка, яка заявила про намір приєднатися до лав "Батьківщини" Анастасія Приходько влаштувала справжнє шоу в прямому ефірі. Правда, її поведінка мало кому сподобалася.

Уникала прямих запитань, відповідала взагалі різко, а потім не витримала і пішла зі студії, залишивши після себе здивований погляд провідною. Українці такий вчинок оцінили, як негідний публічного людини, після виходу передачі в ефір, мережу заполонили гнівні коментарі.

Напомним, Приходько приєднатися до команди "Батьківщини".

Як повідомляв "Знай.uа", Приходько зі скандалом сорвала прямий ефір.

"Знай.uа" писав, Приходько рассказала про пекло після оголошення політичних амбіцій.