Екс-співачка Анастасія Приходько, котра не так давно заявила про намір приєднатися до лав "Батьківщини", прокоментувала можливу кандидатуру Володимира Зеленського на майбутніх виборах президента.

Вона запевнила, що не бачить його на цьому посту. Зачепила Приходько і Вакарчука:

"Як би шанобливо я не ставилася до Святослава Вакарчука — він один раз уже передумав", — заявила вона, відповідаючи на питання про те, чи може музикант стати президентом України.

Приходько зазначила, що якщо до другого туру президентських виборів вийдуть Вакарчук і Зеленський — вона не голосуватиме.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"Зеленський — фантастичний гуморист. Напевно, дано Богом бути таким коміком. Але він же гуморист. Якось у мене не складається. У мене відразу "Слуга народу" перед очима. У нас тоді Кошовий буде прем'єр-міністром. Хоча, у кожного з нас в душі і серці є те, що хочеться віддати", —підсумувала Приходько.

Дивіться: Анастасія Приходько: "Якщо Зеленський стане президентом, то прем'єром - Кошовий"

Нагадаємо, донька Кошового з "95 кварталу" облисіла, щоб повернути тата. Як повідомляв "Знай.ua", колишня українська співачка, а віднедавна член партії "Батьківщини" Анастасія Приходько переконана, що ведуча "Рандеву" Яніна Сколова спеціально принижувала в ефірі Юлію Тимошенко, аби спровокувати її (Приходько). Також "Знай.ua" писав, співачка, яка заявила про намір приєднатися до лав "Батьківщини" Анастасія Приходько влаштувала справжнє шоу у прямому ефірі.