Днями відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала фолловерів "свіжим" фото із спекотних Мальдів. Неперевершена світлина на фоні заходу сонця викликала швал коментарів шанувальників і хейтерів знаменитості. Хтось завалює Лесю схвальними словами і компліментами, а хтось заздрить і критикує безпощадно.

На фотографії Леся мрійливо дивиться в далечінь, бо ж Мальдіви насправді - це те місце, де можна помріяти. До речі, відома телеведуча вперше поїхала на дорогий курорт.

"Так. Це рай. Мрії збуваються!!! Вірте", - підписала світлину Нікітюк.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
Фолловери не припиняють захоплюватись зіркою: "Сисюньки вперёд!!! Правильно, Леся!!!", "Леся как всегда звезда!", " Ти молодець так тримати! Уся хмель толкучка тебе підтримає...)))", "Аппетитная", "Нет слов - закат красивый! Но ты прекрасней любого заката!", "А тепер давай гола".

Лютий прихильник Ярослав написав під дописом: "Ну і що, що у Нікітюк глибоке декольте, принаймні їй є що показати, а вам нічим хвалитися, тому що ні пики, ні шкіри, ні ніжок, ні Фейса немає! Леся живе так як хоче, вона супер трудоголік, замість того щоб похвалити її що мовляв вона розумниця і красуня і так тримати, ви пускаєте плітки, хіба це добре? Досягніть того, чого домоглася вона, не впевнений, що вийде, а вона змогла! Леся - ти молодець, так тримати йди своїм шляхом і не огладивайся на дрібниці, ті хто не цінують величезний телевізійно-знімальний процес той нехай залишається в жопі. Я в захваті від того, як ти виглядаєш, цілу і обіймаю".

Нагадаємо, Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту: качині історії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.