Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала рекламне фото, на якому постала перед шанувальниками у кумедному образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує в аеропорту Бориспіль, звідки полетіла на Мальдіви. Леся сфотографувала себе в дзеркало з сумкою-рюкзаком, яку рекламує. На ній темні джинси, чорна курточка не по погоді і біла футболка з яскравим принтом. Волосся Нікітюк розпущене, а на обличчі майже немає макіяжу. При цьому Леся склала губи качечкою, що потішило її фанатів.

У підписі до фотографії телезірка рекламує магазин сумок в дьюті-фрі аеропорту. "Хтось пірнає в ополонку, а я в шопінг. Нові сумки Michel Kors, Penny Collection вже у продажу! Але тільки в українському @DutyFreeUkraineofficial ексклюзивно для магазинів Аеропорту. Це сумка-рюкзак, в якій ще є чохол для ноутбука (що дуже зручно при перельотах) розміром 26 на 35 см. Це була інформація для дівчат, а я побігла пірнати в літак".

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати її нові фото. Фолловери засипають Нікітюк компліментами, але деякі все ж таки не в захваті від такого бешкецтва Лесі. "Красива попа", "Ніби не в шопінг, а в школу", "Леся ти зазналася, отямся! Ти що?", "Леся, ти бомба!", "Ну прекрасна, як завжди", "Прикольна", "Леся тебе надто багато, пам'ятаю, коли прийшла на "Розсміши коміка", дівчинка гарна, а тепер що", "Качині історії", "Таке відчуття, що вам 16 років", - пишуть в коментарях до фото Лесі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.