Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження. Так, артистка вирішила залишитися вдома в теплій сімейній компанії колишнього чоловіка Ігоря Вдовіна і дочки Аріни, проте потім пішла в ресторан з коханцем і розсівшись в дуже короткій сукні з глубким декольте зізналася, що збиратися святкувати цілий тиждень.

"Невже цей день народження тільки раз у році?😔 Але він у мене буде тривати цілий тиждень. І завтра відбудеться святкування та презентація кліпу і нової книги.👍🏼 спасибі всім, хто мене привітав і прислав квіти!!!🌺 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не поспішали вітати Анастасію в днем народження: "Фото з Барделя? Весь Настін прикид на це вказує!", "Навіщо такі страшні кінські ноги виставляти. Такий вид як-ніби кентавр сидить😂😂😂 Настя, не сміши народ", "У громадському місці і то примудрилася трусами блиснути)))", "Коханця з шафи дістали,після того, я пішли Вдовін з донькою?", "Хоч би труси сховала".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.