Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження. Так, артистка похвалилася масивним букетом білих троянд і заінтригувала коханим. Ним виявився плюшевий ведмідь в червоній кофті, що, мабуть, здалося Анастасії дуже забавним.

"А ви гадали, хто ж цей «М»...🤣 Так ось і він! Мишко!🤣🤣 З кущем білих троянд!🙏🏻🌺 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "З кущем....білих троянд...😀😀😀👍👍👍 Добре, хоч не з колодою або деревом", "Тьотя вам кодуватися у нарколога пора", "Цирк поїхав і шпагатними кроками його не наздогнати, з цим треба змиритися🎂🎂🎂", "Перепила Шампусік 👌👍".

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.