Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження. Так, артистка відсвяткувала дату в компанії сім'ї: колишнього чоловіка Ігоря Вдовіна і дочки Аріни, однак шанувальники відразу побачили зайвий "блиск" в очах Анастасії.

"День народження я вирішила провести в родинному сімейному колі.🌺 Це так приємно і зворушливо, коли близькі поруч.👍🏼", - зізналася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Стіл Багатий. Ігор купи їй доширак від бухла", "Даааа, мама "постаралася" до приїзду любих. Страв наготувала, пирогів напекла...", "Хочеш вилити міцного на голову Ігоряна ?", "Бохате життя) етикетки зі свічок можна було зняти", "Та ще ,до речі,чому на столі не в шпагаті?".

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.