Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на Мальдіви з сестрою Анною, після чого разу поїхала підкорювати снігові схили Куршевеля. Так, 20 січня артистка відсвяткувала 33-річчя, посмикавшись на камеру в яскравому лижному костюмі.

"Ловіть щасливу мене 😻😻😻 I’m happy and I know it 👸🏻💃🏻💞💞💞💞 Happy birthday to me 😻", - поділилася радістю Бузова. Фолловери не змогли пройти повз: "Не справжня! Завод пітерська пластмаса.", "Дитинство грає в........ 33 роки, про дітей думати пора, а не про сторізи", "Буратінка😂😂😂", "Танці папуаса 🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️", "Весь час дивилася на парочку ззаду. Ось вони щасливі!".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.