Всім відомо, що у скандальної співачки і телеведучої Ольги Бузової є молодша сестра Анна, яка, на думку більшості користувачів мережі, набагато привабливіше сестри. І дійсно неозброєним оком видно, що вона набагато красивіше і миліше.

При цьому сестер постійно порівнюють не тільки по зовнішності, але і по поведінці і по успішності. Деякі стверджують, що Анна тільки завдяки популярності Ольги відкрила свій бутік.

Анна Бузова

Варто відзначити, що по поведінці дівчина не поступається своїй сестрі, адже вона не одягається зухвало, не заводить коротких романів, а також, не виставляє особисте життя на показ. Анна Бузова ніколи не скаржилася публічно на свої невдачі у чоловіків, в той час як її сестра Ольга часто говорить про відсутність відносин та інтиму.

Так, буквально нещодавно Ганна вразила підписників своєю природною красою і затьмарила сестру з макіяжем.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На новому знімку, який дівчина опублікувала у своєму Instagram-профілі, вона позувала без макіяжу. Це помітили шанувальники, що і написали в коментарях. Також підписники попросили Анну не користуватися косметикою або користуватися, але в міру. Крім цього, шанувальники помітили, що у Бузової навіть вії свої, а не нарощені, як у багатьох знаменитостей.

«Без косметики набагато краще», - одностайно написали користувачі соцмережі.

Саму публікацію Анна Бузова підписала, що відсутністю макіяжу зобов'язана своєму коханому, якому дуже подобається її природна краса.

«Така я подобаюся коханому найбільше. Дівчатка, а як Ваші другі половинки відносяться до макіяжу? За чи проти?» - запитала у фоловерів Анна.

Нагадаємо, що Ольга Бузова вирушила на райські Сейшели для чергових зйомок. Артистка позувала в яскравому купальнику з колаборації Moschino і H&M, демонструючи плоский животик.

Як повідомляв портал Знай.uа, Бузова вирішила показати своїм шанувальникам фото з батьками, які, мабуть, були запрошені на її концертне шоу в Москві.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Бузова взяла участь у жартівливому конкурсі "Нічний контакт", в якому повинна була швидко відповідати на прості запитання.