Не так давно відома російська співачка і колишня телеведуча проекту «Дом 2» Ольга Бузова шокувала фанатів «божественним» образом на обкладинці глянсового журналу Elle girl. Так, на фото Бузова зображена з розпущеним волоссям, у повітряній сукні, з сережкою у вигляді хреста і фірмовим знаком руки, що позначає Love.

Відповідний знімок зірка опублікувала у своєму профілі в Instagram. При цьому Бузова написала, що їй шалено подобається той «королівський образ», який вийшов у кінцевому підсумку.

«L Love. Це особлива обкладинка і зйомка для мене. Разом з редактором видання ми визначили кілька абсолютно різних образів, і показали їх на обкладинці і всередині нового номера журналу. В результаті вийшло дуже божественно і якось по-королівськи», - поділилася в пості Ольга.

Ольга Бузова в Instagram

У свою чергу багато користувачів соціальної мережі розкритикували зовнішній вигляд Ольги і назвали кадр надто відфотошопленим. Також прихильники звинуватили знаменитість у надмірній любові до себе і створенні образу богині.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

«Це ж жест демона», «Сама на себе не схожа. Як дружина вождя Червоношкірих», «Занадто багато фотошопу», «Просто жахливий образ», «Несхожа на себе», «Я подумала, що це ікона», «Я бачу втомлену людину, яка дуже хоче спати. І рожеві тіні роблять очі запаленими», — прокоментували знімок підписники Бузової.

Ольга Бузова

Нагадаємо, що Ольга Бузова після концерту в Челябінську отримала масу критики на свою адресу від користувачів соцмереж. Співачка не захотіла виходити після концерту до дітей, які принесли їй створені власними руками подарунки та квіти.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Бузова знову скасовує концерти. Публіка в подиві, продані ще в травні квитки залишаються на руках, а виступ, обіцяний у вересні, переноситься повторно.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Бузова вирішила показати розкішний образ у золотій сукні на голе тіло, однак чомусь зізналася у своєму божевіллі.