Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на Мальдіви з сестрою Анною, після чого разу поїхала підкорювати снігові схили Куршевеля. 20 січня артистка відзначила свій 33-й день народження, а подруги влаштували Ользі незвичайний сюрприз у вигляді салютів, на які та відреагувала радісним підвискуванням.

"Гортайте 🙌🏻 Це відбувається прямо зараз 👸🏻найкращий день у моєму житті❤️❤️❤️ дякую, що робите мене щасливим 👸🏻💫💫💫💫 Я збиралася на вечерю, але щось пішло не так 🤪🤪🤪 Спасибі ❤️❤️❤️Тільки ти зміг допомогти моїм дівчаткам це здійснити 💥💥💥💥 Спасибі Тимуша😘 @timofeimai Лек Лек ❤️", - поділилася емоціями Бузова. Фолловери залишилися шоковані: "Це ви там пожежу влаштували", "Чого ти кричиш постійно салюту не бачила чи що 🤔!?!?!?! Я думала їй в око прилетить😂😂", "Оля ти схожа на божевільну))", "Ой,а я подумала спочатку,що це відео про пожежу в Куршавелі😮".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.