Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує у вишуканій сукні.

На фотографії Бузова стоїть біля ялинки, спиною до червоної куліси, в низу якої підсвічується підлога. На ній довге блискуче синє плаття і такі ж туфельки на шпильці, які здалися фанатам малими за розміром її ноги. Ольга відсунула поділ сукні і виставила одну ногу вперед, демонструючи її довжину і стрункість. На обличчі артистки яскравий вечірній макіяж, а пряме волосся розпущене і спадає на плечі.

У підписі до фотографії Ольга Бузова написала: "Моя робоча неділя. Зйомки з ранку до вечора". Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Багатьом, треба сказати, фото сподобалося, але є й ті, хто не оцінив такого "спокусливого" фото Бузової і порадили їй трохи одужає.

"А де Дід Мороз?", "Неперевершена", "Сексі стегна", "Красива", "Я повністю згоден. Грудень такий насичений місяць, але деколи це загартовує", "Бузова, ти товар", "Оля, а ти взагалі коли-небудь відпочиваєш?", "Шикарно, Оль", "Олю, ти завжди чарівна", "Сильно худа", "Яка гарна", "Дівчинка-енерджайзер", "А туфлі у розмір не змогли знайти, чи що?", "Молодець", "Як витримати такий ритм? І при цьому виглядати на всі 100. Хто б що не говорив, Оля, ти молодчина. Продовжуй в цьому ж дусі", "Яка ж у тебе офігенна фігура", - пишуть фанати в коментарях.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Бузова підсмажила себе на островах. Артистка опублікувала спекотне фото з відпочинку на Сейшелах.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.