Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує біля прикрашених новорічних ялинок.

Так, на фотографії артистка стоїть у дивній позі між двома ялинками, в оточенні новорічної інсталяції з іграшковими ведмедями і святковим декором. Бузова позує в коротких шкіряних шортах, під якими чорні капронові колготки, на ній також чорна футболка з яскравим принтом у вигляді рожевих губ. Увагу шанувальників також привернули довгі ботфорти артистки, яке досягають стегон.

Волосся співачки розпущене, на її обличчі яскравий макіяж, а у вухах величезні сережки. Ольга не дивиться в камеру, вона повернула голову в профіль і прикрила очі. У підписі до фотографії Бузова написала: "Я хочу знати, який ти на смак". Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Багатьом, треба сказати, фото сподобалося, але є й ті, хто не оцінив такого "святкового" фото Бузової.

"Красуня", "Оля, шикарна", "Вона що, наростила копита?", "Ти на якій трасі стоїш?", "Навіть ведмеді в шоці", "Чому Олі немає на Пісні року? А тому, що у неї немає слуху", "В німецькому фільмі б зайшло", "Ти просто хочеш сексу, так і скажи", "Яка ж Оля красива, казкове фото", "Де вона бере ці тінейджерські шмотки з дешевих оптових магазинів?", "Боже, які ноги, Оля ти шикарна", "Красуня, так тримати", - пишуть фоловери в коментарях до фото Бузової.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Бузова підсмажила себе на островах. Артистка опублікувала спекотне фото з відпочинку на Сейшелах.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.