Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже сексуальними зйомками, в черговий раз засвітивши пишні груди. Так, артистка позувала в прозорій кофтинці, доповнивши образ масивними сережками.

"Фотографія як ефект лакмусового папірця, індикатор визначення реакції середовища...
Ось чому, перш ніж сказати « так» , я завжди вимагаю ідею зйомки. Якщо вона не чіпляє мене, немає сенсу витрачати час і зусилля цілої команди.
Часто, геніальне в простому. Самі мої сильні тандеми, закінчувалися тим, що ми так і не вийшли з номера готелю ...", - зізналася Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Огогошечки!", "Ваші ( . ) ( . ) такі визначні, прямо в душу дивляться 🤗😏", "
У такому вигляді вам точно з номера готелю не можна виходити весь чоловічий персонал в кому впаде 😨😨😂😂😂", "Очі в очі)", "Блін,збуджує)".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.