Російський музичний продюсер і чоловік відомої співачки Валерії, Йосип Пригожин, продемонстрував, як вони розважаються, опублікувавши в мережі незвичайний знімок, про що повідомляє replyua.net.

На фотографії можна побачити зіркову пару. Пригожин виглядає як шейх з чотками в руках, а Валерія стоїть на колінах біля нього, при цьому вона склала руки, що виглядає як благання на чоловіка. Підписав знімок продюсер досить невибагливо: "Рольові ігри".

Підписчики по достоїнству оцінили ігри подружжя і поспішили залишити свої коментарі під постом: "Султан, пощади пані...вона ще заспіває", "Новий несподіваний поворот! А їм йде ця роль. Як у казці образи", "Давай Йосип!! Постав її раком", "Йосип Ігорович, не карайте Валерію. Вона хороша! Найкраща!", "Прости за все відразу", "Цікаві у вас забави", "Мріяти не шкідливо, а Валерія постаріла", "Ось, бешкетники", "А наряд то весільний", "Йосип - красень! Як вам іде ця вбрання! Султан вашого серця, Валерія, поруч з вами. Нікому його не віддавайте! Ви - найкраща в його гаремі, найулюбленіша і найбажаніша! Служіть йому вірно. А ми будемо довго споглядати цю красиву історію кохання. Обожнюю вас! Ви неповторні!", "Краще навпаки, не люблю, коли жінка на колінах".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярне тревел-шоу Орел і решка відтепер будуть вести Оля Антипова і Антон Зайцев. Останній є ведучим з досвідом, оскільки до цього вів ранкову програму і вечірнє караоке-шоу. Оля, у свою чергу, змінила чимало робіт, але завжди, як вона каже, мріяла потрапити в телевізор.

Як повідомляв портал "Знай.иа": недавній комедійний номер студії "Квартал 95" за участю Володимира Зеленського і Юрія Крапова припав до душі українцям. В ньому була порушена така складна тема, як ранок після святкування Нового року. На сцені артисти вийшли в ролі п'яного бешкетника і поліцейського. Юрій Крапов в ролі поліцейського почав допит випившого Володимира Зеленського.

ТакожЗнай.иа" писав, що всесвітньо відомий актор Бред Пітт знайшов собі нову любов, якою стала не менш відома Шарліз Терон.

Когда начал бухать уже был пьяный - допрос в полиции | Вечерний Квартал

Допрос пьяного в полицейском участке утром 2-го января: - Ты ёлку сам рубил? - Сам! - А почему тогда при задержании ты кричал: "Коля, беги!" - Тут два варианта: либо я был не сам, либо Колька - это я...

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Dinsdag 8 januari 2019