Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження. Так, артистка вирішила святкувати весь тиждень, а між походами в ресторан і сімейними вечерями чомусь не тільки сама залізла в крижану купіль, але і спробувала занурити туди бідного котика Лаккі.

"Спроба загартовування котика Лаккі виявилася невдалою.. Він, на відміну від мене, боїться крижаної води і льоду, на який я хотіла його поставити...🙈 Сьогодні тепло і лід виявився тонким..💨 Тепер в цю купіль окунусь я.💪🏻 Чекайте видос🌺", - поділилася планами Волочкова. Фолловери жахнулися: "Кота не мучте. Зовсім вже дах рве, тварину в крижану воду. Статтю за жорстоке поводження з тваринами ніхто не відміняв. Для балерин вона також актуальна", "Мабуть алкогольний психоз почався.....", "Навіщо так мучити кота ? Він же домашній і не пристосований для таких експериментів ?!", "Це нормально????((((( дісталася ж господиня ((".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.