Не так давно журналісти федерального телеканалу «Росія 1» провели розслідування документального фільму про екстрасенсів під назвою «Ті, що йдуть до біса». Розслідування серії з трьох фільмів тривало протягом кількох років поспіль, за час яких, в тому числі і завдяки телеканалу ТНТ, вдалося зібрати величезну кількість доказів шахрайства. Зокрема, протягом багатьох років рекламувалися послуги людей, які обманювали оточуючих і створювали ілюзію того, що вони володіють деякими надприродними здібностями.

Розслідування справило фурор в суспільстві, безліч блогерів активно обговорюють те, що годівниця під назвою ТНТ для всіх відьом, магів, чаклунів і учасників розпусних реаліті-шоу, можливо, незабаром закриється. В цьому випадку, через викриття екстрасенсів роботи може позбутися роботи Ксенія Бородіна, Ольга Бузова і багато інших ведучих телеканалу, хоча якогось відношення до «Битві екстрасенсів» вони не мають. Хоча варто відзначити, що все це можливо лише в тому випадку, якщо уряд погодиться взятися за вирішення проблеми масового обдурювання людей. Багато експертів припускають, що шанс припинення пропаганди псевдоколдунів досить великий, якщо за неї взявся телеканал «Росія 1».

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що віддані шанувальники популярної співачки Таїсії Повалій переконані, що в житті їх улюблениці настали складні часи. Багато хто впевнений, що обличчя зірки змінилося не просто так. Вона виклала в мережу ролик, де вона слухає музику і похитує головою в такт, однак найбільше фанатів привернуло увагу обличчя знаменитості: багато відзначили, що воно дуже змінилося, причому не в кращу сторону.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": телеведущая Жанна Бадоєва, яка не так давно вийшла заміж, розповіла, чому її навчило сімейне життя і з якої причини розпався її перший шлюб. Як вважає знаменитість, існування шлюбу неможливо, якщо любов згасла.

Також "Знай.uа" писав, що нещодавно модель Анастасія Квітко вирушила відпочивати в теплі країни, вибравши для пересування приватний літак. Так, дівчина вирішила похвалитися величезними грудьми, надівши топ з неймовірно глибоким декольте.