Російський шоумен Максим Галкін розмістив у мережі нове сімейне фото, де він позує з дружиною Аллою Пугачовою, сином Гаррі та донькою Лізою. Знімок опублікований на сторінці гумориста в Instagram.

"У тата з мамою вечірній вихід", - підписав допис Галкін.

Під дописом з’явилось безліч здивованих коментарів щодо неприродно молодого вигляду Примадонни: чи то захопилася фотошопом, чи то зробила чергову пластичну операцію. Шквал емоцій викликав свіжий вигляд Примадонни.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Деяким фолловерам образ Галкіна видався дивним: у кадрі він з'явився із густою щетиною і пишними кучерями.

"Пугачову вже не впізнаю", "Алла Борисівна вже молодша від Галкіна", "Смішно, а дітки чарівні", "Аллочка, підкажіть, де Ви берете "Еліксир молодості"? - пишуть у коментарях.

Швидше за все, фото було зроблено перед виходом з дому зіркового подружжя на концерт скандальної української співачки Світлани Лободи, який проходив у Москві. Згодом на фан-сторінках Пугачової оприлюднили світлини і відео з концерту Лободи, там Примадонна позувала в чорному міні, що підкреслювало її надмірну худорлявість.

Нагадаємо, Садальський назвав реальний вік Пугачової і розніс Галкіна в пух і прах: сонце і донце.

Під час програми "Вихід в люди" актор висловився про майбутній ювілейний концерт Пугачової. Він сказав, що щиро любить Аллу Борисівну, але от від її молодого чоловіка "аж трясе".

Також ми писали: Пугачова на концерті Лободи показала, хто тут "суперзірка": фанати ахнули. Чорний наряд Пугачової підкреслив неймовірну худобу Алли Борисівни – багато журналісти зазначили, що у своєму солідному віці (а їй вже 69 років!) Пугачова виглядає, як дівчинка – мабуть, прагне встигати по всім за своїм молодим чоловіком Максимом Галкіним, який також "засвітився" на заході. Концерт проходив в московському Crocus City Hall.

Знай.uа також повідомляв, що борода Галкіна видала все про стан Пугачової: життя несправедливе.