Смерть близьких людей - це сумно і прикро, але уникнути цього неможливо. Навіть знаменитості, як Алла Борисівна Пугачова, не будуть вічними, і їх родичі це прекрасно розуміють. На нещодавно опублікованій фотографії видно, що Максим Галкін явно не в формі. На його обличчі з'явилася щетина, від якої він, судячи з усього, не збирається позбавлятися.

Посмішка на обличчі пародиста присутня, але не щира, а натягнута з метою приховати душевний стан. Життя дуже несправедливе і Галкіну, мабуть, скоро доведеться в цьому переконатися.

Нещодавно на зйомках програми "Сегодня вечером" Пугачовій стало погано, а це вірна ознака того, що здоров'я вже підводить і в будь-який момент життя співачки може обірватися. Чоловік, звичайно, спробував виправдатися перед пресою, але вийшло це не дуже переконливо. Тепер же він сам втомився маскуватися і навіть постами в Instagram доводить, що ситуація непроста.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Схоже, у Галкіна почалася депресія, ічерещ що він перестав приділяти увагу своїй зовнішності, геть запустивши себе і віддавшись поганим думкам. Здоров'я Алли Борисівни з кожним днем підносить нові сюрпризи, а значить, навіть багатство вже не рятує примадонну від проблем. Навіть фанати, які намагаються не впадати в смуток, сумують все більше, зазначаючи, що їх кумиуру все гірше.

Раніше ми писали, що відомий російський комік і телеведучий Максим Галкін різко присоромив онука Алли Пугачової Микиту Преснякова.

Відзначається, що молодий музикант поскаржився на власній сторінці в соцмережі на кількість підписників середнього та похилого віку. За його словами їх підписка тільки данина зірковій родині, де народився Пресняков-молодший.

Галкін відразу ж зробив зауваження молодому музиканту, заявивши, що він має бути вдячний і так аудиторії, адже вона у нього є.

Нагадаємо, Аллу Пугачову завели "Пароплави" Леонтьєва.

Як повідомляв "Знай.uа", Пугачова трухнула пилом на вечірці Миколаєва.

Також Знай.uа" писав, що Галкін публічно накричав на онука Пугачової.