Скандальний актор Стас Садальський, який не скупиться на жорстку критику на адресу інших зірок шоу-бізнесу, дістався до Максима Галкіна. На його думку, гуморист – повна протилежність своєї талановитої дружини, Примадонни Алли Пугачової і не наділений ніяким талантом, передає видання Starhit.ru.

Садальський вже давно відомий не тільки своїми роботами в театрі і кіно, але і критикою публічних персон.

Під час програми "Вихід в люди" актор висловився про майбутнє ювілейному концерті Пугачової. Він сказав, що щиро любить Аллу Борисівну, але от від її молодого чоловіка «аж трясе»

«Я Галкіна терпіти не можу. Прям, трясе від нього, тому що це махрова самодіяльність. Він жахливо бездарний. Просто говорить текст, а таланту немає, крім нахабства нічого немає, — висловився актор. — Він розумний, утворений, але мені нецікаво його творчість. Галкін і Пугачова зустрілися, як у приказці: вона сонце, він чорне дінці. Мабуть, кому чого не вистачає».

Раніше Стас Садальський вже критикував Максима Галкіна та інших гумористів за непрофесіоналізм. Актор опублікував у себе в Інстаграмі фотографію на тлі афіші і супроводив це різкими висловлюваннями про низький рівень гумору на естраді. «Чим нас годують сучасні пародисти, кого з таким захватом копіюють? Шизофреніків і алкашів з Думи? Кращих експонатів російської попси? І справа не в тому, що нинішні гумористи «прогнулися під мінливий світ», просто це їх рівень, підвальний. Дійсно великих вони бояться чіпати, кишка тонка, розуміють, що недостойні», заявляв тоді артист.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Не обійшов своєю увагою Стас Садальський і ювілей Алли Пугачової, яка збирається завершити свою творчу кар'єру масштабним ювілейним концертом, приуроченим до її 70-річчя. Актор стверджує, що співачка могла б гуляти на торжестві ще три роки тому, так як впевнений, що насправді їй не виповниться 70, а 73 роки.

«Пугачової не 70, а 73 роки. Згадайте, перша картина «Його звали робот», де вона з'являється із піснею «Робот, ти ж був людиною». Їй було там, якщо вірити офіційної версії, 15 років, дівчинка зовсім, а цього ніяк не могло бути. Хоча, в принципі, яка різниця: 70 або 73 роки? Можна було б і три роки тому відсвяткувати ювілей», — впевнений актор.

Нагадаємо, раніше Пугачова на концерті Лободи показала, хто тут «Суперзірка». Схудла Примадонна виглядає краще самої Лободи.

Також ми писали: невдала пластику згубила Пугачову, надія тільки на диво.

Знай.uа також повідомляв, що борода Галкіна видала все про стан Пугачової: життя несправедливе.