Примадонна російської естради Алла Борисівна Пугачова ледь не втратила життя в спробах догодити молодому коханцю, від якого була старша на 12 років. Міла Андрєєва, подруга зірки, розповіла, що Пугачова лягла під ніж пластичного хірурга в надії омолодитися, але щось пішло не так. Співачці занесли інфекцію, яка могла б стати фатальною: замість юності і краси Алла Борисівна ледь не отримала розкішну могилу на одному з московських кладовищ.

"Алла лягла в клініку в Швейцарії і зробила пластичну операцію. Операція пройшла невдало, їй занесли інфекцію. Постійно піднімалася температура, вона схудла і тихо загиналася, на неї страшно було дивитися. Слава Богу, врятували лікарі московської клініки, коли стало зовсім погано", - згадує подруга Пугачової.

Нагадаємо, Галкін публічно накричав на онука Пугачової: зоряна сім'я знову на межі

Відомий російський комік і телеведучий Максим Галкін різко присоромив онука Алли Пугачової Микиту Преснякова.

Про це повідомляють ЗМІ.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Відзначається, що молодий музикант поскаржився на власній сторінці в соцмережі на кількість передплатників середнього та похилого віку. За його словами їх підписка тільки данина зірковій родині, де народився Пресняков-молодший.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Відома співачка розповіла про "алкоголізм" Пугачової: їй не встигали наливати

Японська співачка, яка працювала з Аллою Пугачовою на гастролях зізналася, що Примадонна вживала неймовірну кількість алкоголю. Передає Clutch.

У 1987 році Алла Пугачова гастролювала з відомої японської співачкою. У російській програмі Сьогодні ввечері, присвяченій 40-річчю творчої діяльності Ігоря Ніколаєва, журналісти взяли інтерв'ю японки.

Також "Знай.uа" писав про те, що Пугачова розповіла про стосунки з російським музикантом Ніколаєвим: йому неможливо було відмовити

Знаменитий російський музикант і композитор Ігор Ніколаєв став головним героєм нового випуску російського шоу "Сьогодні Ввечері", інформує replyua.net.

Серед гостей шоу були друзі знаменитості, а також його давня подруга, примадонна російського шоу-бізнесу Алла Борисівна Пугачова, яка і розповіла, як вони познайомилися з Ніколаєвим, а також як вона допомогла розкрутитися блискучій кар'єрі музиканта 40 років тому, в 1979 році.