Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість стала головною героїнею лютневого номера журналу Cosmopolitan Україна, виставивши кадр обкладинки. Так, артистка заінтригувала відвертим інтерв'ю, проте фанати помітили, що над знімками сильно попрацювали ретушери.

"Лютневий #CosmopolitanUkraine зі мною на обкладинці вже з завтрашнього дня в продажу! Мені здається, у нас вийшло дуже яскраво, стильно і красиво. У нас була дуже зворушлива і відверта розмова: як це все-таки важливо реалізовувати всі свої мрії і плани, любити, приймати себе та інших такими, як є! 🥰 Так що читайте, надихайтеся і не забувайте дарувати радість і тепло одне одному. ", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери взялися критикувати: "Все добре, але на обкладинці не впізнати Настю((( З фотошопом переборщили 😢", "Ну тут фотошоп", "Не схожа зовсім", "Фотошоп творить дива 💕".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.