Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася з райських Мальдів і одразу ж дала перший концерт в Москві. Так, артистка співала в розкішній золотій сукні, а от її підтанцьовка виступала "без голови". Деякі шанувальники порівняли Світлану з культовою Леді Гагою.

"#танцуюдажеволосами🧜‍♀️", - пожартувала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Я думала що це Леді Гага", "Схожа на Леді Гагу :)", "Lady Gaga ?!)👍🏽😅😍😂😍😍😍😘😘", "Це просто відрив голови)", "
Блін я думав це lady gaga 😂😂😂".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.