Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу нове фото, на якому позує не одна. На фотографії Лобода з'явилася в компанії старшої дочки Єви. Вони позують біля вбраної ялинки, від чого фото стає дуже святковим і милим. Дівчинка з'явилася на фото в сірій кофті з цікавим принтом, а ось у чому Світлана не видно, вона визирає з-за спини дочки.

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Матуся, виглянь ззаду. Ку-ку". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають зірку і її дочку компліментами в коментарях.

"Ніжні, милі, гарні. Щаслива матуся!", "Пожалійте своїх дітей", "Копія твоя", "У вас мила дочка", "Така маленька, а вже Лобода", "Ви такі класні", "Принцеса", "Дуже мило", "Світлана, Вам дуже гарно без косметики", "Очі як у вас", "Красуні дівчата", "Матуся втомлена капець", "Ніжність і тепло", "Яка ж чудоа дитина", "Найкращі", "Як же все-таки час летить... Здається, що тільки недавно Євочка народилася, а вже 8 років виповниться через кілька місяців", "Королеви прямо", "З Новим роком", "Молодці, живу ялинку поставили", "Ви така мила. Так приємно спостерігати за вашою сторінкою і чекати нові фото", - пишуть в коментарях до фото Лободи.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.