Улюбленець всіх українок, співак естради Олег Винник, опублікував новий сингл "Ти в курсі", текст якого розповідає слухачам про складні стосунки.

Реліз треку відбувся в Facebook Винника.

Олег Винник
Олег Винник


"Круто сказати людині в очі: "я знаю, ти в курсі, що ти в моєму смаку".

Новий сінгл Винника розповість про "гарячі" стосунки і божевільні вчинки. Як зазначає сам співак, в його житті буває так, що складні відносини переростають в справжню пристрасть.

Нагадаємо, Вінника засікли з таємничою незнайомкою: вовчиці не зрозуміли жарту

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Український співак Олег Винник здивував фото з рудоволосою красунею.

Популярності Олега Винника заздрять навіть самі популярні артисти. А відомі продюсери та піарники намагаються розгадати феномен успіху Олега Винника. Його називають володарем вовчиць, йому навіть вдалося стати найпопулярнішим співаком в Україні. На жаль він не часто ділитися своїми особистими фото, хоча і веде сторінку в Instagram.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Винник похвалився розміром: один з найбільших в Україні

Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі фотографію, якою похвалився важливим досягненням.

У публікації, яка з'явилася на сторінці артиста, він хвалиться, що в нього вже 500 тисяч передплатників в Instagram. Також Винник подякував шанувальникам за це зворушливими словами. На фотографії Олег Винник позує в романтичному образі. На ньому червона футболка, поверх якої він накинув чорне пальто, а на голові у співака чорна шапка з яскравими смужками. Він уважно дивиться в камеру блакитними очима.

Також Знай.ua" писав про те, що Винник зачарував прихильниць стильним чином: вам дуже до лиця

Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі фотографію, на якій позує в карколомному образі.