13 років тому Дженніфер Еністон, яка зіграла одну з головних ролей у відомому американському телесеріалі "Друзі", розлучилася зі своїм чоловіком, всесвітньо відомим актором і секс-символом Голлівуду Бредом Пітом. Здавалося б, за такий довгий час полум'яний інтерес фанатів колишньої зіркової пари повинен був згаснути, однак, немає. Інсайдери досі спостерігають за особистим життям акторів, намагаючись виловити найдрібніші подробиці їх переживань, симпатій і ревнощів.

Після скандального розлучення з Анджеліною Джолі 55-річний Бред Пітт відчув себе вільним і закрутив новий роман. На цей раз - не менш відома "оскароносиця", Шарліз Терон. З ефектною блондинкою велелюбний актор був знайомий давно, але тільки порівняно недавно їх дружба переросла в щось більше.

Однак, на загальне розчарування, Дженніфер Еністон не цікавиться особистим життям колишнього подружжя і коханців. "Бред - справа минулого і все, що він робить у своєму житті, тепер це його вибір" - стверджує актриса.

"Джен зовсім не хвилюють чутки про роман Пітта з Терон. Вона не ревнує і давно охолола до нього. Їх любов закінчилася. Вона переключилася на інші речі. Зараз її більше турбує власне щастя, а також робота над новим телевізійним проектом", - повідомив порталу "HollywoodLife" інсайдер з близького оточення Дженніфер Еністон.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Другим чоловіком Дженніфер став актор Джастін Теру, відомий своїми ролями у фільмах Девіда Лінча "Внутрішня імперія" і "Малхолланд Драйв". Пара розлучилася ще на початку 2018 року, після чого в своїх одкровеннях Джен Еністон зізналася, що після розлучення психотерапія врятувала їй життя.

Нагадаємо, що раніше "Знай.ua" писав, що колишнього Дженніфер Еністон застукали в компанії англійської красуні Елізабет Херлі. 47-річний Джастін Теру став гостем гонок Формули-Е, які пройшли в суботу, 12 січня, однак прийшов туди не один.


Крім того, портал "Знай.ua" повідомив, що Еністон, Лопес і Кроуфорд розкрили секрети краси і молодості. Як їм вдається в 40 виглядати на 20?


Ще "Знай.ua" писав про Джен Енністон, засвітився на обкладинці Elle без нижньої білизни. Фанати селебріті стверджують: це - казка.