47-річний Джастін Теру став гостем гонок Формули-Е, що відбулися в Марокко в суботу, 12 січня. Однак колишній чоловік Дженніфер Еністон прийшов на світський захід не один, а в компанії англійської красуні Елізабет Херлі.

Про новий ймовірний роман голлівудського актора Джастіна Теру пише іноземне видання HollywoodLife.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У суботу, 12 січня, в імперському місті Марокко, Марракеш, відбувся другий етап перегонів Формули-Е. Світську подію відвідали чимало зірок світового рівня, однак найбільшу увагу привернув 47-річний голлівудський актор Джастін Теру. Чоловік, який тільки нещодавно розлучився з Дженніфер Еністон, засвітився в компанії 53-річної блондинки.

Нею виявилася британська актриса Елізабет Герлі. Жінка опублікувала спільні фото на своїй сторінці в Twitter. Вони з Джастіном Теру зробили багато знімків, на яких весело сміялися і з задоволенням позували перед камерою.

Дженніфер Еністон і Джастін Теру почали зустрічатися в 2011 році, а в 2013 оголосили про заручини. Однак кілька років поспіль голлівудські актори переносили весілля. У лютому 2018 року пара заявила про розставання. У березні того ж року 47-річному Джастіну приписували роман з стилісткою Хлоєю Хартштейн. Однак ніхто із зірок не підтвердив чутки про роман.

Раніше ми писали, що американська актриса Дженніфер Еністон знялася для обкладинки модного глянцю Elle в США. 49-річна артистка приміряла кілька гарячих образів в пустелі і навіть зняла білизну.

Зірка серіалу "Друзі" з'явиться на обкладинці січневого номера 2019 року. Знімки вже з'явилися на сторінці видання Elle в Instagram.

Нагадаємо, Дженніфер Еністон вразила шанувальників: звичайний предмет змушує її повністю роздягтися.Актриса Дженніфер Еністон відвідала популярне шоу, де відповіла на каверзні питання.

Як повідомляв Знай.ua, Дженніфер Еністон відзначилася "красивою" перемогою, шанувальники в захваті. Актриса блиснула своїм талантом в ролі переможниці конкурсу краси.

Знай.ua писав, Дженніфер Еністон зробила приємно давньому другові. Дженніфер Еністон відвідала вечірку журналу InStyle.