Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у кумедному образі.

На фото, які з'явилися в записі зірки, вона позує на Мальдівах, стоячи на пірсі. Також на фото видно спеціальний водний літачок, яким Леся переміщається по островах. А судячи з підпису до фото, вона тільки що змінила готель. На знімках Нікітюк постала в коротеньких джинсових шортах і блакитному суцільному купальнику. В руці вона тримає дорожню сумку. Її волосся розпущене і розвівається на вітрі, а на очах у неї сонцезахисні окуляри.

В підписі до фотографій Леся Нікітюк розповіла про свої пригоди: "Доброго ранку! Новий розкішний готель, нові приголомшливі емоції, які призводять до повного задоволення і розслаблення душі і тіла. Коротше, все круто! Всім добра". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Спортсменка, комсомолка і красуня", "Богиня", "А де білий купальник?", "Леся, шорти забула вивернути?", "Красуня", "Леся, ти супер!", "Леся просто бомба", "Леся, повернися на землю", "Класне фото", "Дуже красива попа, Леся", "Леся все солодша і солодша", "Море дуже красиве, а Леся – королева морів", "Леся, а що за дівчина вас супроводжує у подорожі?", "Леся величезний приклад і стимулятор як домагатися своїх цілей. Молодець", "Красуня. Шикарна. Чудового відпочинку", "Шорти на виворіт, Леся, переодягнися", "Люди, відкрийте очі! Ви чого пристали до Лесіних шортів. Вони зовсім не навиворіт. Казна-що писати. Леся розумниця", - пишуть в коментарях до фото Нікітюк.

Напомним яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленої шубою.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим чином.

Також портал "Знай.иа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.