Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження. Так, артистка все ще отримує "подарунки", які активно рекламує. На цей раз Анастасії вручили кальян, однак фанатів стривожило її опухле червоне обличчя й сумні очі котика Лаккі.

"Прийшов ще один дуже якісний подарунок👍🏼 Це кальян! У хлопців доставка по всьому світу, безкоштовне гравірування, різні кольорові накладки і довічна гарантія. 👍🏼 Я дуже задоволена таким подарунком, тому що любитель кальяну..🙈 Але бережу здоров'я, тому завжди вибираю тільки якісні і чисті.👍🏼🌺 ", - похвалилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "вже Опухла від горілки і курива😣😖", "Котик такий сумний, тому що вже накурився?😂", "Анастасія ,Вам ні в якому разі не можна фотографуватися на тлі своїх обкладинок відфотошоплених , також як і на тлі красивих жінок...", "Як можна поєднувати, бути любителем кальяну і при цьому берегти здоров'я? Це, як « трошки вагітна»🤦‍♀️", "Ща коту доведеться палити😂".

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбраня артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.