Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість вирушила будувати кар'єру в США, беручи участь у різноманітних ток-шоу на телебаченні і радіо. Артистка нарешті зізналася, хто ж найбільше допоміг їй у сольній кар'єрі. Так, Настя подякувала своїй великій команді, але найбільше виявилася вдячною реперу Потапу. Варто відзначити, що парочці давно приписують романтичні стосунки.

"Цей місяць був таким крутим і повним пригод! Спасибі всім, хто був зі мною, допомагав і підтримував, особливо @realpotap ❤️ дякую @vidaguerra і Джозефу 😘 Хлопці, це було чудово!", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Богиня😍😍😍", "Ух ти! Незрівнянна🔥", "Так краще з кучеряшками)", "Сіла біля віконечка чорненька кішечка", "Лялька...😍...".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.