Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, а потім відправилася на райські Мальдіви. Так, артистка похвалилася сніданком з видом на океан, але шанувальники порадили Лесі бути скромніше.

"Сніданок на Мальдівах", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Зажерлась", "Леся закінчуй))))а то не пролізеш в дверний проріз вдома)))", "Галімі панти", "Леся, переборщила, більшість людей такого життя і уві сні не побачать, а ти... перестанеш бути народною улюбленицею, подумай!", "Леся, не забувай!!!! Що у багатьох на хліб і молоко не завжди вистачає!!! Гальмуй!!!!".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.