Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу відео, на якому видно вечірку після концерту в Москві. В ролику можна побачити прес-конференцію і фотосесію Лободи, її виступ і фуршет з величезним незвичайним тортом. У підписі до відео Світлана Лобода дякує всім, хто допомагав їй створити грандіозне шоу, яке вона показала російським глядачам.

"Монтаж – штука тонка! Велика подяка за красу на afterparty #SUPERSTARSHOW прекрасної @shackirovajulia і її студії @shakirova_studio. Шеф-кондитер @_alexkush та кондитерського дому @laviolettecake за Бомбічний торт (примітка від Єви). За ігристий настрій @zolotayabalka. Світло і звук @zavodshow. І моєму улюбленому @nstepanov_official за допомогу завжди і у всьому!", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фолловери почали активно обговорювати відео Лободи. "Улюблена суперзірка", "Приголомшливе відео", "Як круто було", "Потрібно зловити всі флюїди від глядача! Це запорука до нових перемог!", "Яка ж класна команда!", "Рівень Голлівуду, нереально яскраво", "Найкраща", "Це було нереальне шоу! Не дарма стільки я його чекала", "Суперзірка", "Нереальна", "Хочеться знову охрипнути на концерті Лободи, а не ось це ось все", "Мрія потрапити на ваш концерт, але я не можу. Світла, ти найкраща", - пишуть у коментарях до відео Лободи.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не усім.