Організатори конкурсу Євробачення-2019 офіційно опублікували імена ведучих престижного міжнародного пісенного змагання, яке планується провести у травні в Тель-Авіві, Ізраїль, про що стало відомо на офіційній сторінці конкурсу в Instagram.

Всього в кадрі будуть працювати четверо ведучих – ізраїльські знаменитості, кожен з яких домігся популярності в своїй сфері. Безпосередньо спілкуватися з усіма учасниками і розповідати про їхні емоції та переживання в грін-румі за лаштунками будуть популярна блогер Люсі Айоуб і шоумен, сценарист Ассі Азар.

Прямі трансляції планують коментувати ведучий, продюсер Ерез Таль і популярна топ-модель зі світовим ім'ям Бар Рафаелі.

Примітно, що кожен з них володіє значним досвідом роботи на телебачення і користується популярністю ізраїльських телеглядачів.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Бар Рафаелі з'являлася в якості ведучої в рейтингових проектах, таких як X-Factor та інші, а в 2012 році запустила своє успішне телевізійне шоу про моделей Million Dollar Shooting Star.

Люсі Айоуб – перспективна телеведуча і блогер. У минулому році вона оголошувала результати голосування ізраїльського журі на Євробаченні.

Ерез Таль може похвалитися 25-річним досвідом у сфері радіомовлення. Він був одним з продюсерів такого відомого реаліті-шоу, як Big Brother і ігрової передачі The Vault, права на яку купували канали по всьому світу.

Ассі Азар - один з найбільш затребуваних ізраїльських сценаристів і телеведучих. Національний відбір на Євробачення під назвою "Висхідна зірка" проводився з його участю.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що дівчина віце-прем'єра України перенесла важку операцію і поділилася враженнями від першого робочого дня після виписки з лікарні.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російська модель Анастасія Квітко не втомлюється постити в Instagram гарячі знімки з теплих країн.

Також "Знай.uа" писав, що американські ЗМІ обговорюють чутки про розлучення Джорджа Клуні з його дружиною Амаль. Незважаючи на це, офіційний представник актора спростував ці чутки і заявив, що пара щаслива в шлюбі.