Чутки про ворожнечу між Меган Маркл і членами королівської сім'ї з'являються все частіше. Таблоїди, посилаючись на інформацію інсайдерів, пишуть, що проти герцогині Сассекської налаштовані Кейт Міддлтон і принц Вільям. І навіть королева Єлизавета II, яка до недавніх пір намагалася підтримати Меган, тепер повністю у ній розчарувалася. Всі незадоволені поведінкою дружини принца Гаррі, їх дратують її капризи і надмірні витрати.

А нещодавно мережу підірвала інформація про існування відеозапису, таємно зробленої одним з помічників Меган Маркл. Канадське онлайн-видання Talko стверджує, що на відео влучив момент, коли у Меган стався справжній нервовий зрив через дітей Кейт Міддлтон.

Причиною істерики герцогині Сассекської стали титули дітей Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

За існуючими законами монархії, Джордж, Шарлотта і Луї отримали титули принців і принцес і будуть називатися "Їх Королівська високість". В той час, як діти самої Меган і принца Гаррі, який займає шосте місце в черзі на престол після батька, брата і трьох племінників, будуть лише "лордами" і "леді".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Меган Маркл, Її Королівська Високість герцогиня Сассекська показала, хто вона є насправді. Що й не дуже дивно, тому що з тих пір, як вона увійшла в королівську сім'ю, драми відбуваються на кожному куті", - каже журналіст Talko Алексіс Силфер.

"Люди думають, що вона зірвалася з-за того, що єдина причина, з якої вона вийшла заміж за Гаррі, були ці самі титули", - стверджує Алексіс.

Варто відзначити, що хоча самого "таємного відео" поки не опублікували, але воно вже викликало гарячі суперечки.

Як пише англійське видання Daily Express, багато шанувальників Меган кинулися на її захист, називаючи все це "плітками". Вони вимагають надати горезвісне відео, якщо тільки воно існує.

Чутки про те, що Меган Маркл не ладнає з Кейт Міддлтон і принцом Вільямом, ходять вже давно. "Поки що не так багато доказів цього. Відео змінило б всі", - зазначає Daily Express.

Нагадаємо, в мережі з'явилася інформація про те, що герцогиня Меган Маркл насправді не вагітна і носить спеціальний накладний бондаж.

Як повідомляв портал Знай.uа принц Гаррі і Меган Маркл проігнорували день народження Кейт Міддлтон.

Знай.uа писав сестра Меган Маркл потрапила в поліцейський список небезпечних осіб у Скотленд-Ярді. Її ім'я з'явилося в списку так званих фіксованих осіб за те, що вона піддає ризику репутації королівської сім'ї.