Сестра Герцогині Сассекскої Меган Маркл Саманта знаходиться у списку небезпечних осіб, які можуть загрожувати добробуту королівської сім'ї. Про це передає Clutch.

Пекельна сімейка Меган Маркл постійно вставляє їй палиці в колеса. Особливо відзначилася її сестра Саманта, яка звинувачує Меган у бездушност та розповідає інтимні факти з її біографії.

На днях видання The Times U. K. написало про те, що Саманту Маркл внесли у поліцейський список небезпечних осіб у Скотленд-Ярді. Її ім'я з'явилося у списку так званих фіксованих осіб через те, що вона піддає ризику репутацію королівської сім'ї. Особисті полісмени Меган Маркл дали Скотленд-Ярду чіткі вказівки про те, що робити, якщо Саманта спробує наблизитися до сестри.

"Вона не влаштовує кримінальних злочинів, але викликає занепокоєння у королівської сім'ї. Адже у Саманти є великий потенціал, щоб серйозно збентежити королівських осіб", – розповів представник Скотланд-Ярду.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше повідомлялося, що не секрет, що шлюб з принцом Гаррі став не першим зануренням у сімейне життя для Меган Маркл. Проте деякі деталі її одруження з американським продюсером Тревором Енджелсоном стали відомі тільки зараз. Як мінімум, на одному весіллі Меган точно було весело.

Сотні гостей її чотириденної урочистості на Ямайці було запропоновано не тільки ром і насичену розважальну програму на пляжі, але і марихуану. За даними The Sun, ця ідея виникла у самої нареченої, яка замовила канабіс і особисто допомагала скрутити близько 200 косяків у своєму номері.

30-річна Меган тоді і подумати не могла, що через сім років стане герцогинею, а новина про її любов до марихуани облетить всі ЗМІ. Букінгемський палац поки відмовляється давати коментарі.

Нагадаємо, Єлизавета II подарувала Меган Маркл і Кейт Міддлтон "Різдвяне перемир'я".

Раніше Знай.ua повідомляв, принц Вільям і Кейт Міддлтон шоковані поведінкою власних дітей.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл і Кейт Міддлтон показали зворушливі моменти року в одному відео.