Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження, який в результаті затягнувся більш ніж на тиждень. Так, артистка вирушила в баню з коханим чоловіком, обличчя якого не показує шанувальникам. Анастасія за добу встигла виставити масу провокаційних фото в купальнику, без нього, в снігу і навіть в казані, а потім присіла відпочити голяка на гойдалці.

"Ми провели чарівні романтичні снігові спа вихідні у відокремленому заміському місці. Я ділилася гарними фото і пейзажами цього місця. Не багато змогли пережити, хоча це начебто не Мальдіви..🌴🤣 Мої хороші, якщо я вам не подобаюсь, відпишіться від мене, будь ласка.🙏🏻 Не мучте свої нерви, виливаючи жовч і злість.😝 Вона ж у вас і залишається, мене не зачіпаючи. А я радію увазі добрих людей і, звичайно коханню мого любого чоловіка.❤️ Це теж не дає спокою. Я розумію.. Не кожному дано таке щастя, як взаємна щира любов.🙏🏻❤️ Цей комплекс дуже дорогий.. Не приховую. Але якість коштує того! Вартість семигодинного паріння та перебування тут доходить до мільйона рублів.🙈 Не багатьом по кишені. Але нам пощастило відкрити для себе такий чарівний і таємничий теремок і мати можливості користуватися його благами.👍🏼 Ми так класно відпочили і набралися сил!🙏🏻 ", - похвалилася Волочкова. Фолловери ж не змогли нічого відповісти хитрій балерині, адже вона одразу ж приховала коментарі, боячись нарватся на критику. Втім, шанувальники часто переживають за здоров'я Анастасії, адже своїми витівками скандалістка ризикує застудити причинне місце.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.