Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила відпочивати в теплі країни, весь час виставляючи безліч фото в різних бікіні. Так, дівчина вирішила прорекламувати спортивний костюмчик, пройшовшись по сходах і засвітивши величезні силіконові сідниці.

"Всім гарної неділі", - лаконічно побажала Квітко. Фолловери не пройшли повз і за 19 годин кадр зібрав 103 тис. лайків. Шанувальники почали розхвалювати форми Анастасії, відзначаючи, що їй дуже личить цей костюмчик. Були і ті, хто висміяв модель за те, що її єдине спортивне досягнення - підйом по високих сходах.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.