Студія "Квартал 95", лідером якої є кандидат у президенти Володимир Зеленський, знайома і улюблена українцями завдяки іскрометному гумору. В тому числі на політичну тематику.

За час існування проекту на телебаченні вони встигли посміятися, мабуть, над усіма відомими політичними фігурами України. Згадаємо найцікавіші політичні номери "Кварталу 95".

Що політики думають про Порошенка і Одна і та ж пісня Порошенка

Порошенко: "Чую зріє зрада. Юлька, зараза, з Трампом зустрічалася, Ляшко воду баламутит, щось погане вони замишляють. Упевнений лише в Яценюка, той точно щось замишляє".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Коломойський назвав наступного президента України

Про Тимошенко: "- А вона, а вона піде? – Слухай, ти її знаєш, вона навіть якщо ходити не зможе все одно піде. Вона навіть коли не могла ходити, все одно пішла".

Мер Києва Віталій Кличко зі своїм перекладачем

"-Віталя, ноги, рот – Віталій Кличко прийшов сказати – Ееее – Де оплески? – Віталя Київ башка – Віталій нагадує, що нещодавно він став київським головою".

Криза середнього бізнесу у Арсенія Яценюка

" Ну Сєнечка, не ображайся ти так! – А мені прикро, розумієш, прикро, чому до Меркель їжджу я один, а бабки витрачають всі! Ось поїду в наступний раз і тільки на себе гроші візьму, зрозуміло? – Ну Сєня! Ти не правий, тебе поважають – Ні, всі як хочуть літати в літаку, а я повинен в економ-класі! – Так ти ближче до народу – Ага, вся спина запльована".

Накурений Черновецький і Лужков дзвонять Медведєву

"-Я був мером 18 років! – 18 років, нічого собі у вас здоров'я! І головне – за що звільнили, причина: втрата довіри – Щастить, вам хоч причину сказали".

Десь у Межигір'ї - Інтерв'ю у страусів Януковича

"Для початку представтеся, от вас як звуть? – Мене звуть До-До – Композитор, дуже приємно – А чому Композитор? – Віктор Янукович коли його вперше побачив, то почав кричати "Штраус"

Нагадаємо, Зеленський показав виворіт робочого процесу. Це не шоу, не піар, а серйозне рішення.

Як повідомляв Знай. ua, Кравець із Квартал 95 здала всі козирі Зеленського. Кравець з "Квартал 95" розповіла правду про Зеленського.

Знай. ua писав, що Квартал 95 різко висміяв Супрун з її порадами: врятує від усіх хвороб. Супрун отримала на горіхи від гумористів.