Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила оригінальним способом в своєму стилі зробити рекламу лазні, в якій відпочиває. На своїй сторінці в мережі Волочкова виклала фотографію, на якій вона сидить на шпагаті на парканчику веранди котеджу. Все б нічого, але балерина в купальнику, а на вулиці явно мороз. Настя зробила свій фірмовий шпагат на пристойній висоті, що стурбувало її шанувальників.

У підписі до фотографії Анастасія Волочкова коротко написала: "Фірмовий #шпагатволочковой". Також вона залишила з десяток хештегів, як і у всіх своїх постах. Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно її обговорювати. Люди благають Настю одуматися і просто насолоджуватися відпочинком, а не хизуватися ним кожні п'ять хвилин. До того ж, деякі переживають, що артистка може застудити статеві органи, адже це не перший її шпагат на снігу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Одне і теж, вже дістала, ні розуму, ні фантазії", "Як вона не боїться свою пи*ду відморозити, як влітку в трусах по городу ноги розсовує", "Я сумую без цієї дурепи", "Ні за які пряники не поїду в ці Андріївські лазні, там страшно навіть до сходів торкатися", "Просто це єдине, що вона вміє", "Так приберіть нарешті цю голу дуру. Відписуюся", "Взимку і влітку в одному вигляді. Спонсора на нормальний одяг походу знайти вже не можете", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.