Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment показав фанатам відео з тренування.

На своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія виклав ролик, на якому видно тренування. На відео шоумен підтягується, бігає, качає прес і робить інші вправи. Цим відео холостяк продемонстрував ідеальне тіло і відмінну фізичну форму. Для занять у залі Іраклі надів чорну футболку та чорні лосини, поверх яких надів сірі шорти. На його ногах білі кросівки, а на голові навушники.

У підписі до відео Іраклі Макацарія розповів, що без занять у залі не уявляє своє життя. "Тренування займають не малу частину мого дня, дають величезний заряд сил та енергії, тому без них я не уявляю своє життя. А яким видам тренувань ви віддаєте перевагу?". Фанати грузинського холостяка не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію Іраклі. Деякі розповідають про свої тренування, відповідаючи на запитання, а інші просто захоплюються силою і красивим тілом шоумена.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Трудяга", "Здоровий спосіб життя і правильне харчування", "Я просто захоплююся вами! Не уявляю вас без такої форми", "Вже в моєму житті спортивної гімнастики вистачило!", "Активний спосіб життя!", "Біг підтюпцем", "Можливо задуматися про роботу тренера", "Ви молодець!", "Зал без людей – ідеально", "Просто енерджайзер!", "Тренування "ми бадьорі і веселі" після 12-годинного робочого дня", "Красавчик", "Собака – моя найголовніше тренування. З нею і можна побігати і пострибати, і погарцювати вдосталь, вечірні прогулянки найкращі", "Ти кращий, обожнюю тебе", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.