Грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія запросив до себе в гості Яну Заєць, яка була його партнеркою в шоу "Танці з зірками".

Хореограф і фіналістка шостого сезону популярного українського телешоу "Танцюють всі!" прийняла запрошення і в даний час проводить час на грузинському гірськолижному курорті. Як вони проводять час, можна побачити на сторінці Макацарія в Instagram, де він опублікував знімок, на якому знаменитість позує з Яною на тлі гарного зимового пейзажу.

Іраклі ділиться спогадами про те, як Яна показала йому свої улюблені місця в Києві, які любить відвідувати зі своєю сім'єю. Він розповів, що тепер Яна прилетіла до нього в гості і на ньому тепер величезна відповідальність – закохати її в Грузії так само, як цю країну любить він сам. Першою точкою в списку обов'язкових до відвідування місць став Гудаурі, де Макацарія і Заєць весь день катаються на бордах. Список місць на наступні дні вже складено і продюсер зазначив, що серед них присутній і паркет грузинського танцполу. Як він сказав: "Ну куди ж без танців для професійного танцюриста".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Природно, що підписчики, побачивши новий пост свого кумира, відразу ж поспішили його прокоментувати. Пара отримала багато схвальних відгуків з-за свого тріумфу під час телевізійного шоу. Ось деякі з них: "Ви класні! Дуже вболівала за Вас. Ви найкращі!», «Здорово! Які молодці,що продовжуєте спілкуватися!!! Грузія прекрасне!!!», «Які ви молодці!!! 👏», «найкраща танцювальна пара!👏👏👏», «Ви все-таки найкращі!!!», «Молодці. Веселих і казкових Вам днів.», «Ви напевно єдина пара, яка після проекту спілкується і проводить разом час) ".

Іраклі зазначив, що навіть незважаючи на те, що приз шоу дістався не йому, переможеним він себе не вважає. Він заявив, що каже це не для того, щоб утішити себе, так як має на увазі не шоу, а саме танці. Він підкреслив, що сума всіх оцінок журі за сезон забезпечує солідний відрив від конкурентів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що незабаром на екрани повернеться легендарний серіал 90-х.

Як повідомляв портал "Знай.uа": шанувальники Лорак в шоці від того, що вона притягала на російське шоу свою дочку.

ТакожЗнай.uа" писав, що ще одна зірка Кварталу 95 націлилася на головний пост України.