країнська співачка Тіна Кароль останнім часом не перестає дивувати фанатів своїми світлинами та відео на сторінці у Instagram. Артистка часто ділиться з шанувальниками не тільки постановочними знімками і яскравими кадрами з фотосесій, але ще й цитатами, роздумами і важливими зауваженнями.

Як відомо, 27 січня яскраво пройшов другий випуск популярного шоу Голос країни 9, тренером якого вже кілька сезонів поспіль є незрівнянна Тіна Кароль.

При цьому співачка відома не тільки об'єктивністю свого вибору, але також "стильним підходом" до підготовки кожного нового ефіру. Цього разу артистка вирішила порадувати своїх фанатів новим фото зі зйомок чергового ефіру Голос країни 9.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На знімку виконавиця одягнена у довгу вузьку сукню. Тіна Кароль підкорила мережа незвичним чином. Плаття з розрізом від середини стегна виконано в "східному стилі": рукави-ліхтарики, асиметрична застібка з золотистими гудзиками, високий комір. Свій елегантний образ Тіна доповнила широким обідком того ж бренду і круглими сережками від Guzema Fine Jewelry. Вбрання вигідно підкреслив струнку фігуру співачки.

Також Тіна залишила під своїм знімком інтригуючий підпис, який розповідає про її чергової перемоги:

"Дякую за довіру! Перемога у народному голосуванні премії "Золотий лайк" телеканалу @1plus1_ua одразу у двох номінаціях "Ікона стилю" та "Саундрек року" (за пісню "Дика вода", серіал "За три дні до кохання") #tinakarol #тинакароль", – написала артистка. Користувачі мережі, як і очікувалося, не залишилися байдужі і почали активно коментувати побачений пост, всіляко нахвалюючи при цьому артистку.

Нагадаємо, що незряча дівчина на "Голосі країни 9" змусила ридати Монатіка і Тіну Кароль: просто нереальна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Коля Серга розповів про те, що відбувається за кадром шоу "Орел і решка".

Раніше "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль зачарувала нового суддю "Голосу країни", схоже все дуже серйозно.