Перший випуск шоу "Голос країни 9", який з'явився в ефірі в неділю, 20 січня, запам'ятався багатьма яскравими учасниками. Однією з них стала незвичайна дівчина з ніжним і красивим вокалом, яка з самого народження через помилку лікарів майже нічого не бачить.

26–річна одеситка впевнена, що за допомогою участі в "Голосі 9" їй вдасться розкрити свій потенціал:

"Для мене музика – це свобода. І лише на сцені, я можу показати свою справжню красу. Коли я вступала до консерваторії, мені казали, що мій голос дуже гарний, але зовнішність не сценічна та артисткою мені ніколи не стати. На жаль, так сталося, що при народженні мені пережали зоровий нерв. З того моменту у мене постійно рухаються очі і я дуже погано бачу. Але я закінчила консерваторію, як вокалістка і як теоретик. Я прийшла на голосу країни для того, щоб своїм прикладом показати, що не звертаючи увагу на недоліки в зовнішності, для кожного знайдеться місце на сцені".

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

У коментарях користувачі мережі писали, що від голосу Ксенії у них пішли мурашки по шкірі:

"Були мурашки. На цьому все", "Це талант. Хочеться щоб у Вас все вийшло! Мурахи...", "Але ця дівчина просто нереальна! Я теж плакала Це справжній дар", "Ось це техніка, ось це душа! Від неї віє світлом. У цьому сезоні тримаю кулачки за неї!".

Нагадаємо, до прем'єри нового сезону тревел-шоу "Орел і решка" залишається цілих два тижні, але є одна новина, яка допоможе скрасити очікування шанувальників. Проект назвав імена нових ведучих, які і будуть досліджувати світ в рамках сезону "Мегаполіси".

Новими ведучими мегапопулярного тревел-шоу стали Антон Зайцев і Оля Антипова. Ми вирішили розповісти трохи про них.

Як повідомляв портал Знай.uа, Коля Серга розповів про те, що відбувається за кадром шоу "Орел і решка".

Також Знай.uа писав, ведуча "Орла і Решки" вразила фанатів зміною іміджу.