Фанати телеведучої українського тревел-шоу "Орел і Решка" вважають, що її кардинальна зміна іміджу пішла їй на користь, пише Politeka.

Відома блогерша і колишня ведуча українського тревел-шоу "Орел і Решка" Настя Ивлеева вирішила кардинально змінити імідж і почала з волосся. Дівчина пофарбувала волосся у ніжний рожевий відтінок, ніж вразила і навіть шокувала фанатів. Фото з новою зачіскою Ивлеева опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

До публікації дівчина нічого не написала, тільки прикріпила эмоджи єдинорога.

В коментарях до публікації фанати стали виражати як захоплення, так і невдоволення. Багато відзначили, що Насті йде рожевий колір, а ось деякі вважають, що класичні тони їй йдуть куди більше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Тобі йде рожевий колір", "Ого, рожеве золото) мрія", "Не дуже", "Красиво, Круто, тобі йде", "Подумала, що косплей Кім. П'ять з плюсом", "Білі волосся найкраще", "Найкраща", "Якось не дуже", "Нееее, світлі крутіше були", "Навіщо?", "Настюшка-розкрадачка гробниць", "Твій старий стиль був краще зараз на Бузову схожа, а вона не дуже", "Наааааааааастяяяяяяя, що з тобою відбувається????", "Як героїня мультфільму) тільки якого саме не пам'ятаю)", "Навіщо? таке волосся красиве було", "Мати моя жінка, що за стиль дитини, що не виросла)", — пишуть фанати.

Нагадаємо, що ведуча "Орел і решка" повністю трансформувалася: від ніжної блондинки у вогняну бестію. З ніжної блондинки вона трансформувалася у "вогненну бестію".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що найпопулярніше шоу в Україні закривається: коли-небудь цей момент повинен був настати.

На сторінці тревел-шоу "Орел і решка" в Instagram телеведучі Настя Івлєєва та Овсій Ковальов оголосили про закриття проекту.

Раніше портал "Знай.uа писав, що глядачі зможуть споглядати випуск легендарного шоу "Орел і решка. Морський сезон - 2". Компанію екс-фабриканту Колі Сергі складе нова ведуча. Нею стане Коліна колега по цеху - співачка Аліна Астровська.